A intrat în spital înarmat cu un cuțit. Ce-a urmat

 

Un tânăr de 23 de ani a fost pedepsit joi de către judecători, după ce a intrat cu un cuţit într-o unitate medicală din Iaşi. „Instanţa dispune condamnarea inculpatului Stoica Paul la pedeapsa de zece luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase”, au menţionat joi magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi. Decizia instanţei nu este definitivă, ea putând fi atacată, a scris realitateadeiasi.net.

În luna aprilie a acestui an, procurorii ieşeni au dispus trimiterea în judecată a lui Paul Stoica, sub acuzaţia de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.

Oamenii legii au menţionat că, pentru acuzaţiile de hărţuire, lovire şi furt calificat, s-a dispus clasarea cauzei, deoarece a intervenit un acord de mediere între bărbat şi partea vătămată. De asemenea, oamenii legii au afirmat că s-a dispus clasarea cauzei şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, pe motiv că locul în care s-a petrecut incidentul nu ar putea fi catalogat drept „public”.

Procurorii au mai afirmat că, pe data de 20 noiembrie 2017, în jurul orei 5.00, Paul Stoica a intrat fără drept, înarmat cu un cuţit de bucătărie, în sediul Spitalului de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva”, din Iaşi.

Anchetatorii au mai spus că individul a mers în Salonul 1 al Pavilionului 6 din unitatea medicală, unde ar fi furat telefonul mobil al concubinei sale, pe care ar fi agresat-o cu cuţitul, provocându-i leziuni ce au necesitat şapte–opt zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Vreme de patru ani, individul a avut o relaţie de concubinaj cu o femeie, cu care are doi copii, locuind împreună în municipiul Bacău. La un moment dat, femeia a decis să se despartă de tânăr şi, pe data de 29 septembrie 2017, a plecat la mama ei. Ulterior, femeia a venit cu fiul său la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

Femeia le-a povestit anchetatorilor că, în dimineaţa zilei de 20 noiembrie 2017, s-a trezit tăiată pe braţ şi pe spate de către concubin. Oamenii legii au menţionat, înainte de a o agresa pe femeie, individul i-ar fi luat acesteia telefonul mobil marca Nokia şi că totul s-ar fi petrecut pe fondul geloziei, tânărul crezând că femeia l-ar fi înşelat.

Citește aici mai multe detalii!

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?