A încercat să imite o faimoasă cascadorie a lui Houdini, dar s-a înecat în râu

 

Chanchal Lahiri, un magician indian, a încercat să refacă o faimoasă cascadorie realizată de Harry Houdini. Cu mâinile și picioarele legate cu lanțuri a fost coborât în râul Hooghly. Din nefericire nu a mai ieșit la suprafață iar spectatorii care asistau la actul de magie, de pe două bărci, au anunțat poliția.

Există temeri puternice că un magician indian a murit după ce o cascadorie în stilul Houdini s-a terminat prost pentru el, relatează BBC.

O echipă de scafandri îl caută pe magicianul Chanchal Lahiri într-un râu din orașul indian Kolkata. Mai multe imagini găsiți în galeria foto a acestui articol!

Chanchal Lahiri a încercat să refacă o faimoasă cascadorie realizată de Harry Houdini. Cu mâinile și picioarele legate cu lanțuri a fost coborât în râul Hooghly. Din nefericire nu a mai ieșit la suprafață iar spectatorii care asistau la actul de magie, de pe două bărci, au anunțat poliția.

Chanchal Lahiri, cunoscut și ca Mandrake, a fost coborât în apă de pe o barcă. Era legat cu lanțuri închise cu 6 lacăte. Spectacolul a avut loc duminică iar până în prezent trupul său nu a fost găsit. Un agent de poliție a spus că nu poate fi declarat mort până nu i se găsește cadavrul.


Un fotograf, Jayanta Shaw, care a asistat la spectacol a relatat pentru BBC că a vorbit înainte de dispariție cu Chanchal Lahiri.

Citește și
Ruleta ruseasca la TV: o prezentatoare a ajuns la spital cu un cui infipt in mana dupa acest banal truc de “magie”: VIDEO
”L-am întrebat de ce își riscă viața pentru magie. A zâmbit și mi-a spus că daca face asta corect este magie, dacă o face greșit este tragedie”, a explicat fotograful. Acesta a mai spus că magicianul a încercat trucul pentru a reînvia interesul față de magie.

Nu e prima dată când Lahiri a încercat un truc periculos sub apă. În urmă cu 20 de ani a fost coborât în același râu într-o cușcă de sticlă, dar a reușit să se elibereze și să iasă la suprafață.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?