A fost atât de frig încât aligatorii au înghețat cu boturile la suprafață

 
A fost atât de frig încât aligatorii au înghețat cu boturile la suprafață
A fost atât de frig încât aligatorii au înghețat cu boturile la suprafață
A fost atât de frig încât aligatorii au înghețat cu boturile la suprafață A fost atât de frig încât aligatorii au înghețat cu boturile la suprafață A fost atât de frig încât aligatorii au înghețat cu boturile la suprafață

Aligatorii dintr-o rezervație naturală din Carolina de Nord, SUA, au înghețat cu boturile la suprafață după ce temperaturile au scăzut săptămâna trecută sub limita înghețului.

George Howard, managerul rezervației The Swamp Park, a dezvăluit că 18 aligatori au înghețat luni și au stat așa și toată ziua de marți. Acesta a explicat că animalele au părut că știu clipa exactă când apa urma să înghețe și au scos botul la suprafață "la momentul potrivit".

Howard a explicat că aligatorii au intrat într-o stare similară hibernării, denumită în engleză „brumation”. Este un fenomen specific animalelor cu sânge rece, prin care acestea își încetinesc metabolismul și pot să supraviețuiască fără hrană, potrivit Mother Nature Network.

Sursa: unica.md

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?