A ajuns la spital, după ce a încercat să reproducă o scenă sado-maso din "50 Shades of Grey"

 
A ajuns la spital, după ce a încercat să reproducă o scenă din "50 Shades of Grey"
A ajuns la spital, după ce a încercat să reproducă o scenă din "50 Shades of Grey"
A ajuns la spital, după ce a încercat să reproducă o scenă din "50 Shades of Grey" A ajuns la spital, după ce a încercat să reproducă o scenă din "50 Shades of Grey" A ajuns la spital, după ce a încercat să reproducă o scenă din "50 Shades of Grey"

Femeia, al cărei nume nu a fost dat publicității, a fost găsită în parcarea unei plaje pentru nudiști din Tenerife, Spania. Avea o mână legată cu un cablu, iar peste gură era lipită o bandă groasă. Abia mai putea respira... Când au găsit-o, femeia le-a spus polițiștilor că nu avea un partener și că încercase să reproducă o scenă sado-maso din filmul  "50 Shades of Grey".Femeia a fost descoperită de un bărbat care, spre norocul ei, a trecut pe lângă mașina acesteia și a auzit claxonul. Se pare că aceasta avea mâinile atât de strâns legate, încât nu mai putea face nicio mișcare. Așa că singura soluție a fost să lovească puternic claxonul cu capul!

Inițial, bărbatul a crezut că are de-a face cu răpirea unui copil. "A tot claxonat vreo două ore... La început, am crezut că e un copil răpit în mașină care cheamă în ajutor", a povestit acesta autorităților.


Când au ajuns la fața locului, însă, nu mică le-a fost mirarea polițiștilor să vadă că în mașină era o femeie în toată firea. Și încă una goală și, aveau să afle ulterior, fără inhibiții!

Când au eliberat-o, au aflat că femeia se legase singură. Nu era victima nimănui. Poate doar a imaginației sale...

"Am vrut să reproduc o scenă din '50 Shades of Grey', dar se pare că situația a scăpat de sub control. Nu am un partener, sunt singură", le-a spus femeia polițiștilor.

După ce s-a liniștit, a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale. Încheieturile mâinilor erau sfâșiate din cauza strânsorilor.

Până în acest moment nu se știe dacă femeia și-a găsit un partener cu care să-și împartă fanteziile. Cel mai probabil va urma...

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?