După ce a acuzat un elev că o spionează, o învățătoare încearcă mutarea acestuia în altă clasă

 

Un nou scandal prinde contur la  școala Vasile Goldiș din Alba Iulia. Învăţătoarea unei clase primare este cercetată de comisia de disciplină a unității de învățământ.Conflictul a început după ce mama băiatului i-a atras atenția învățătoarei, care este și directoare adjunctă, că lasă copii nesupravegheați și lipsește de la orele de curs.

”La sfârşitul clasei a-III-a fiul meu a fost ameninţat în timpul orei de tatăl unui alt elev. Acesta şi-a permis să-l ameninţe deoarece d-na învăţătoare nu era în clasă. Ca orice părinte îngrijorat am discutat cu d-na învăţătoare, care iniţial nu a recunoscut ca fiul meu a fost ameninţat în faţa celorlalţi elevi, iar ulterior am întrebat copiii de faţă cu d-na învăţătoare despre ce s-a întâmplat, iar aceştia au spus că învăţătoarea era plecată când a avut loc incidentul”, spune mama băiatului.

Totul despre acest subiect, pe realitateadealba.net

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?