5 perechi din zodiac compatibile

 

Perechile despre care vei afla mai jos au o relație serioasă și se bucură de o compatibilitate aproape perfectă.Perechi de zodii compatibile care se înșală

Gemeni și Gemeni

Atunci când doi nativi din Gemeni ajung să fie împreună, aceștia formează unul dintre cuplurile cele mai predispuse infidelității. Acest lucru ține de trăsăturile de personalitate. Gemenii reprezintă dualitate. Dualitatea este opusul uniunii. Nativii din Gemeni tind să fie extrem de schimbători în privința sentimentelor. Mereu vor căuta noutatea, chiar dacă acest lucru înseamnă că aibă alte legături în afara relației.

Berbec și Rac

Berbecul este un semn zodiacal căruia îi pasă doar de propria persoană. Deși în viața de zi cu zi poate să îi aducă multe beneficii această trăsătură, în relația de cuplu nu este tocmai un lucru pozitiv. Într-o relație cu Racul, un nativ care poate fi extrem de vulnerabil, sensibil și supus, Berbecul poate ajunge să fie infidel. Berbecul poate să înșele pentru a-și hrăni egoul, iar Racul poate înșela pentru a-și găsi susținerea emoțională de care are nevoie.

Balanță și Capricorn

Balanța este cunoscută pentru natura indecisă, dar și pentru tendința de a fi critică și a găsi vinovatul în orice situație. Deși este un semn zodiacal guvernat de Venus, planeta dragostei, uneori Balanța nu este iubitoare, ci îi place să îi rănească pe cei din jur. Într-o relație cu Capricornul, lucrurile se pot schimba rapid. Capricornul tinde să muncească din greu pentru a avea succes și din acest motiv poate deveni insensibil la nevoile perechii sale. Ambii nativi pot să fie critici unul cu celălalt. Balanța poate înșela ca să găsească confortul de care are nevoie, iar Capricornul, pentru a avansa în carieră.

Mai multe pe Divahair.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?