3 zodii care vor ajunge la despărțire până în 2020

 

Pentru 3 dintre semnele zodiacale, planetele și astrele vor aduce influențe nefavorabile la sfârșitul acestui an, pecetluind o ruptură dureroasă. În loc să traverseze spre noul an cu speranțe și gânduri de iubire, vor întâmpina sărbătorile cu inima frântă. Singura alinare este gândul că tot răul va duce, poate, spre mai bine și vor găsi fericirea în anul care urmează.

ată care sunt cele 3 zodii care vor ajunge la despărțire până în 2020!

Taurul sfârșește anul în lacrimi

Taurul este guvernat de Venus și nativele acestei zodii sunt vrăjite atunci când se îndrăgostesc. În timpul unei relații, femeile Taur sunt generoase și senzuale, putând să sacrifice orice pentru partenerul lor. Taurul este un semn fix și suportă foarte greu schimbarea. Adesea, femeile Taur au tendința să tragă de o relație, chiar dacă simt că nu mai au nimic de împărtășit cu persoana de lângă ele.

Sunt gata să lupte pentru iluziile pe care le-au avut cândva, în ciuda oricărei evidențe, chiar și atunci când sfârșitul devine inevitabil. Cu toate acestea, după ce decizia a fost luată, pentru Taur nu mai este loc de întoarcere. Chiar dacă nu a inițiat ea despărțirea și încă mai ține la partener, femeia Taur nu mai deschide ușile pe care le-a zăvorât după plecarea acestuia.

Loialitatea este esențială pentru ea și, atunci când este trădată, relația se va sfârși cu furie și lacrimi. Este un an al încercărilor pentru Taur și va avea multe zile de suferință și dor. Chiar și Taurii căsătoriți de ani întregi vor spune adio celor pe care i-au iubit cândva. Însă ceea ce femeile Taur trebuie să știe este că această despărțire face parte dintr-un plan mai mare de schimbare, care începe pentru ele odată cu anul ce urmează. În cazul lor, sfârșitul unei relații va aduce, după sine, compensații nebănuite și un viitor mai bun.  

Mai multe pe Divahair.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Allison Howarts
09 Sep 21:21
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?