200 de familii din Sibiu au reclamat OPC ... la OPC

 
Foto: oron.ro
Foto: oron.ro
200 de familii din Sibiu, supărate că nu au primit niciun răspuns la o reclamaţie, s-au plâns de serviciile Oficiului pentru Protecţia Consumatorului din Sibiu superiorilor din Bucureşti.

Oamenii au reclamat în luna martie facturile prea mari la curentul electric. Nu le-a răspuns nimeni şi au continuat să plătească bani mai mulţi decât ar fi trebuit. Astfel că sibienii au decis să-şi ia soarta în mâini şi să reclame OPC-ul din Sibiu la superiorii din Capitală. "Am crezut că avem încredere în Protecţia Consumatorului, că de aia se numeşte Protecţia Consumatorului. În felul ăsta nu cred că ne protejaţi", a zis unul dintre reclamanţi.

Oamenii au reclamat că în loc să plătească 32 de bani pe kilowatt, plăteau 52 de bani, iar facturile ajungeau la 200 de lei pe lună pentru o garsonieră. De la OPC, niciun răspuns. "Nu ni se pare normal să fim călcaţi în picioare de o instituţie în care nu ştiu dacă cineva mai poate avea încredere", a spus reprezentantul familiilor reclamante.

De acest caz trebuia să se ocupe chiar inspectorul şef al OPC Sibiu. Acesta a uitat să studieze reclamaţia şi să dea o soluţie. "Era momentul schimbării conducerii la vremea respectivă, iar eu am văzut un răspuns dat de colegul dinainte şi am crezut că se referă la această reclamaţie", a spus inspectorul şef al OPC Sibiu, Ioan Axinte.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?