14 confesiuni nebuneşti ale unui paznic de la Palatul Buckingham

 

Un gardian de încredere de la Palatul Buckingham a povestit secrete bine ţinute din cei zece ani în care a lucrat la reşedinţa Reginei Elisabeta, scrie buzzfeed.com. 

1. Gărzile veneau la muncă bete, iar rezultatele erau dezastruoase.

Băutul constant era o parte importantă din viaţa gărzilor de la Buckingham. Pentru că era veşnic nevoie de un număr maxim de paznici, cei care veneau la muncă mirosind a băutură erau lăsaţi să își ia armele şi să îşi ocupe postul. Dacă erau extrem de beţi, erau sfătuiţi, cel mult, să doarmă o oră într-una dintre camerele din Palat sau primeau câteva bomboane mentolate şi o băutură energizantă.

2. Şi-au ajutat prietenii să copieze la teste pentru a intra în gardă.

Viaţa de gardă la Palat era văzută ca fiind uşoară şi bănoasă. Page a povestit cum el şi amicii lui le dădeau ponturi celor care aplicau şi le spuneau ce întrebări vor primi la interviu.

3. Îşi dădeau porecle porcoase.

Page şi restul ofiţerilor din gardă care au preluat paza la sfârşitul anilor '90 şi-au dat porecle porcoase. Unul dintre ei era cunoscut drept Ray Violatorul, iar altul a fost poreclit "Fagin", după bărbatul care a intrat în dormitorul Reginei în 1982. Nici familia regală nu a scăpat de porecle: Regina era "Movulia", soţul ei "Phil Grecul", iar prinţul Andrew "Nenorocitul".

4. Se fotografiau pe tronul Reginei cu pistoale, în ipostaze care aminteau de gansteri.

5. Le aduceau pe furiş pe "prietenele" Prinţului Andrew în Palat.

6. Vindeau steroizi şi materiale pornografice în vestiarele Palatului.

Ofiţerii din gardă au voie să aducă diverse obiecte private în Palat doar dacă sunt "compatibile" cu meseria lor, dacă nu le ocupă din timpul de serviciu şi dacă nu sunt ruşinoase.

7. Gărzile erau deseori înarmate, bete şi abia aşteptau să împuşte pe cineva.

Toţi ofiţerii din garda Reginei trebuie să o apere cu orice preţ. Însă asta aducea multe probleme. Una dintre gărzi era cunoscută pentru că a tras cu arma de două ori în trenul regal. Alţii aveau armele fără nici un glonţ.

8. Aveau un sistem bine pus la punct pentru a nu fi prinşi când dormeau în post.

9. Le dădeau voie prietenilor şi rudelor să parcheze la Palatul St James când veneau la cumpărături în Londra.

10. Page a convins investitori să bage bani într-o companie fantomă, cu ajutorul Scotland Yard.

11. Ajutau tot felul de investitori să intre la petrecerile Reginei.

12. Gărzile aveau plicuri pline cu bani.

13. Page le oferea maşini şi vacanţe de lux "gratis" ofiţerilor pe care îi păcălea.

14. Frauda era atât de mare, încât investitorii au angajat un asasin să îl ucidă pe Page.

Ulterior, Page a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru fraudă, în 2009. Acum el a ieşit din închisoare şi a povestit totul într-o carte, subliniind că "Regina o să fie furioasă când va citi".

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?