13 ianuarie, ziua "fără pantaloni" în metrou. POZE kinky din New York, Berlin și alte orașe

 

Din anul 2002, datează o tradiție urbană bizară care presupune ca oamenii să meargă fără pantaloni la metrou, doar în boxeri sau slip. 

Cea de-a 18-a ediție a evenimentului "No Pants Subway Ride" a avut loc loc nu doar în New York City, ci și și în zeci de alte orașe din întreaga lume - inclusiv Londra, Berlin, Copenhaga, Buenos Aires, Chicago, San Francisco și multe altele.

Evenimentul a fost lansat de Improv Everywhere în New York în 2002, cu doar șapte participanți. Acum mișcarea inedită de la metrou a avut aproape 2.000 de participanți la New York și alte mii de tineri în întreaga lume.

Organizatorii o numesc acest demers inedit "o sărbătoare internațională a umilinței". O condiție pentru participarea la eveniment este: călătorii trebuie să poarte haine obișnuite de iarnă, geci, bocani, fular, singurul element ignorat din vestimentația de iarnă fiind pantalonii. 

Cum a început nebunia? În 2002, șapte oameni au pregătit farsa: la fiecare stație intra o persoană fără pantaloni și cobora la următoarea, unde era înlocuit de altcineva. Ei păreau că nu se cunosc, iar călătorii din vagon nu înțelegeau ce se întâmplă. La a 8-a stație a intrat un bărbat care vindea pantaloni la 1 dolar perechea! Imaginile aici:

În GALERIA FOTO poți vedea imagini de la metrourile din Amsterdam, Hamburg, New York, Berlin.  

DETALII despre evenimentul bizar aiciAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?