Și-a înșelat soția într-un club, unde erau camere de supraveghere. Ce s-a întâmplat mai departe?

 

Un bărbat însurat și-a înșelat soția cu o femeie cu care a ieșit să socializeze la o băutură. 

În vârstă de 28 de ani, el are o fiică de 18 luni acasă și acum este disperat. Bărbatul a decis să iasă să socializeze, după ce în ultima vreme nu se mai înțelegea așa bine cu soția. Se certau mai mereu. 

Fratele lui este administratorul clubului unde a întâlnit femeia cu care și-a înșelat soția. Bărbatul a povestit că fiind acolo a ajuns să servească o băutură cu o femeie de 33 de ani. Au început să se simtă bine unul cu altul și au continuat să bea, apoi au plecat în parcare. Au ajuns la mașina ei, au început să se sărute, apoi au făcut sex pe mașina ei și credeau că va fi prima și ultima dată. Lucrurile au continuat și luna următoare. Ei s-au mai întâlnit și în club și când asistentul fratelui său a verificat camerele de luat vederi a văzut imaginile compromițătoare. Cu toate că l-a rugat să țină secret, el a mai povestit și altor cunoștințe și acum bărbatul nu știe ce să facă.

Bărbatul a apelat la un specialist care i-a spus că mariajul lui a fost în pericol și dacă îi va povesti soției va fi supărată și umilită. Cel mai bine ar fi să-i spună că îi pare rău de tot și că vrea să salveze căsnicia, până la urmă adevărul va ieși al iveală. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?