Zodii care se hrănesc cu sufletul altora. Trăiesc din nefericirea celorlalţi

Există anumite zodii care pur și simplu trăiesc din nefericirea celorlalți. Faptul că alții se află în necaz le face să se simtă bine și puternice, ca și cum ar putea să preia controlul asupra vieților celorlalți.De asemenea, contribuie la suferința altora, iar asta le oferă un mare sentiment de satisfacție și de mulțumire sufletească. Este bine să te ferești de aceste persoane, dacă vrei să ai o viață liniștită.

Gemeni

Zodia Gemeni este una a contrastelor și a extremelor. Acești nativi pot părea cele mai drăguțe ființe de pe pământ, iar în interiorul lor să își urmărească propriile interese și scopuri. Le place să îi aducă pe ceilalți la nivelul de nefericire pe care îl doresc și să se folosească de orice mijloace pentru a-i face să sufere. Nimeni nu scapă de judecata nativilor din Gemeni, deoarece suferința altora le provoacă o plăcere de neimaginat.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?