ZECE sfaturi să-ţi încarci bateriile cu energie pozitivă

 
ZECE sfaturi să-ţi încarci bateriile cu energie pozitivă
ZECE sfaturi să-ţi încarci bateriile cu energie pozitivă

Pe parcursul unei zile, întâmpinăm multe obstacole care ne strică dispoziţia şi avem nevoie de multă energie pozitivă pentru a le depăşi. Iar dacă starea de bine este alterată, este şi mai greu să ne concentram la scopurile noastre sau să mai savurăm bucuriile vieţii.

Când avem energie pozitivă, ne simţim mai stabili, mai creativi, pasionaţi, încrezători, conectaţi la viaţă, expresivi şi intuitivi. Devine, aşadar, o necesitate, nu un moft, să fim conştienţi că nu ne putem realiza planurile de viaţă cu optimism şi nu putem fi părinti relaxaţi şi echilibraţi dacă nu ne propunem să ne ridicăm moralul.

Iată câteva metode pe care le putem aplica pentru a ne încărca cu energie pozitivă. Specialiştii ne sfătuiesc să le practicam zilnic şi ne garantează că vom obţine mai multe resurse pentru a ne îndeplini planurile şi a ne bucura de viaţă.


Fă mişcare pentru a te încărca de energie pozitivă

Când îţi mişti corpul, energia ta se amplifica şi circulă libera prin toata fiinţa ta. Dansează, fă exerciţii, fă o plimbare pe jos, pe bicicletă, urcă scările, ridică greutăţi. Indiferent ce faci, pune-ţi muşchii la treabă. Mişcarea curăţă sistemul limfatic şi eliberează endorfinele care dau senzaţii plăcute în corp. Mişcarea energizează. Când oamenii sunt trişti sau deprimaţi, nu au tragere de inimă spre mişcare şi preferă statul la televizor sau în pat. Încearcă să ieşi din această stare şi vei simţi din plin beneficiile.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?