Vremea. Anunț de ultimă oră de la meteo: Prognoza pentru următoarele zile

 


Vremea. Marți, vremea se va menţine mai rece decât în mod normal la această dată, geroasă dimineaţa în majoritatea zonelor. Cerul variabil, se va înnora treptat în jumătatea de vest a ţării şi mai ales în cursul serii temporar va ninge slab în Banat, Crişana, Maramureş, vestul şi nordul Transilvaniei, precum şi în nord-vestul Olteniei. Vântul va suflă slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile vestice, pe litoral şi la munte, mai ales la altitudini mari unde va viscoli ninsoarea sau va spulbera zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între -9 şi 1 grad. Izolat va fi ceaţă cu depunere de chiciură.

Vremea în București

În capitală, vremea va fi uşor mai rece decât în mod normal la această dată, mai ales dimineaţa. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximă va fi de 0...1 grad.

Vremea la munte

La munte, vremea va fi geroasă, mai ales dimineaţa şi noaptea. Cerul se va înnora treptat şi va ninge, moderat cantitativ, ziua în masivele vestice şi nord-vestice, iar noaptea, în general slab, şi în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crește unde va viscoli ninsoarea sau va spulbera zăpada.

Vremea miercuri și joi

Vremea. Miercuri, vremea va fi în general închisă. Vor fi precipitații pe arii restrânse și slabe cantitativ, mixte în Banat și în Crișana, unde dimineața vor mai fi condiții de polei și predominant ninsori în celelalte regiuni. Începând de seara precipitațiile se vor extinde în toată ţara. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare pe crestele montane unde viscoli și spulbera zăpada și în sud-estul teritoriului. Vor fi maxime cuprinse între –3...-2 grade în nordul Moldovei și în depresiuni și 6 grade la Călăraşi și Constanța. Izolat vor fi condiții de ceață.

În Capitală, vremea va fi în general închisă, dar se va încălzi față de marţi. Dimineaţa, -7…-6 grade, spre –8 în zona preorășenească și la amiază, în jur de 4 grade.

Vremea. Joi, vremea se va menține în general închisă și se vor semnala precipitații în sud, centru și est și pe arii restrânse în restul țării. Acestea vor fi mai ales sub formă de ninsoare, cu excepția extremității de sud-est a teritoriului, unde vor predomina ploile. Cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 10...15 l/mp. Vântul va avea temporar intensificări în regiunile extracarpatice și la munte, cu viteze mai mari pe crește, dar și în Moldova și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între –4…-3 grade în depresiuni și în nordul Moldovei și 5-6 grade pe litoral.

În Bucureşti, vremea va fi în general închisă și temporar vor mai fi precipitații, predominant sub formă de ninsoare. Dimineaţa, -2…-1 grad și la amiază, 1…2 grade.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?