Vremea extremelor: soare cu dinţi. Când lovesc ploile. Prognoza meteo pe o lună

 
Vremea extremelor: soare cu dinţi. Când lovesc ploile. Prognoza meteo pe o lună
Vremea extremelor: soare cu dinţi. Când lovesc ploile. Prognoza meteo pe o lună

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, vineri, prognoza meteo valabilă în intervalul 22 octombrie 2018 - 19 noiembrie 2018.Săptămâna 22.10.2018 – 29.10.2018

La nivelul întregii țări regimul termic se va situa în general sub cel normal al perioadei, iar în zonele montane abaterea termică va fi mai pronunțată.


Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi excedentare.

Săptămâna 29.10.2018 – 05.11.2018

Valorile termice vor fi apropiate de cele climatologic normale în estul și sud-estul României și vor fi ușor mai coborâte în rest.

Precipitațiile estimate a se înregistra în acest interval vor fi ușor excedentare în regiunile montane și în general apropiate de normalul perioadei în rest.

Săptămâna 05.11.2018 – 12.11.2018

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât normele climatologice specifice perioadei în regiunile estice și de sud-est, iar în rest vor fi în general normale.

Regimul pluviometric va fi în general normal pentru această perioadă la nivelul întregii țări.

Săptămâna 12.11.2018 – 19.11.2018

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice perioadei, posibil ușor mai ridicate în estul și sud-estul țării.

Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în această săptămână vor fi în general apropiate de cele climatologic normale la nivelul întregii țări.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?