Viorica Dăncilă, gafă de protocol la primirea premierului croat. Ce a făcut

 

Viorica Dăncilă a mai comis o gafă, de data aceasta, când premierul Croației se află la București.De dimineață, premierul croat a fost și la Palatul Victoria, acolo unde Viorica Dăncilă a ignorat regulile de protocol în momentul în care l-a primit pe premierul croat. Dăncilă voia să coboare de pe podium, dar a oprit-o premierul croat, întrucât se intonau imnurile oficiale. Imaginile, în cele ce urmează:

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Radu Binis
18 May 11:42
Pe doamna premier Viorica dancila nu o invata nimeni de la protocolul Guvernului cum sa previna unele gafe ? O avea dreptate Presedintele Iohannis cand i-qa cerut DEMISIA PREMIERULUI.S-a dus cu mustata de Liviu dragnea doar sa finalizeze in israle niste contracte care cu siguranta sunt bune pen tru israel. De la o vreme incoace ni se tot dau cu lingurita,cotnracte de milairde de dolari/euro cu diversi aprteneri occidentali. Dar Romania MAI ARE NEVOIE SI DE ALTCEVA, AR ENEVOIE SA FACA INVESTITII TOT DE MILAIRDE, NU AJUTA PE NIMENI, DOAR CU ARMAMANET, O FI BUN DAR MAI BUN ESTE CA ROMANIA SA-SI DEZVOLTE ACELE RAMURI CU CARE ERAM OBISNUITI SI CU CARE ROMANII FACEAU EXPORT MASIV. PRACTIC IN ROMANIA NU SE VORBESTE DE INZESTRARE, LEGILE JSUTITIEI SI SCANDALUL CU MUTAREA AMBASADEI ROMANIEI LA IERUSALIM. NU AM VAZUT POLITICIENI CARE SA SE ANGRENEZE IN INVESTITII MARI, CU IMPACT MAJOR ASUPRA ECONOMIEI ROMANESTI. SA NE UITAM LA TARILE NORDICE, CARE ISI FOLOSESC FONDUL SUVERAN PENTRU INVESTITII MASIVE IN DOMENSIUL DEZVOLTARII,LA NOI PARCA NUMAI AVEM OAMENI COMEPTETNI CARE SA VORBEASCA DESPRE ACEST LUCRU. ACUM SE GANDESTE ROMANIA CA D ELA TOAMNA SA AVEM SI NOI UN FOND SUVERAN, CU CARE SA PUTEM DEMARA PROEICTE MAJORE D EIN VESTITII. SA NU AJUNGEM CA GRECII IN ANII 80' S-AU INARMAT MASIV,ZECI D EMILAIRDE DE DOLARI SI VEDEM CU TOTII DUPA 20 DE ANI, INC EHAL AJUNSESERA,CA DOAR UNIUNEA EUROPEANA I-AU IMPRUMUTAT MASIV ALTFEL SE DUCEAU CU TOTUL LA VALE. SPERAM S ANU FIE CAZUL ROMANIEI, AVEM ENVOIE DE LIDERI LUCIZI, CARE SA LUCREZE DOAR IN FOLOSUL ROMANIEI SI N U PENTRU UNELE AVANTAJE PERSOANLE DE MOMENT !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?