VIDEO. IRON MAN, cel mai frumos camion din România

Pasionat la nebunie de camioane, un transportator din Arad reușește, an după an, să obțină titlul național pentru cel mai frumos camion Scania din România.Camionul "Iron MAN de România" s-a născut la Cicir, în județul Arad, în garajul companiei lui Ioan Nagl, un transportator pasionat de camioane.

Proprietarul, care deține o flotă generoasă de TIR-uri, s-a apucat de modificat camioane din dragoste pentru mașini.

Tunningul mașinilor este executat în propriul garaj, de către angajații companiei. Cel mai de succes proiect de până acum este cel al camionului „Iron Man”, declarat, de curând, camionul anului în țară. Când „Iron Man” este în trafic, bijuteria pe roți atrage toate privirile.

Din zecile de camioane pe care le deține, Ioan Nagl a decis să modifice major patru. Unul o înfățișa pe Lady Gaga, altul are adaptată imaginea unui tigru, altul pe cea a femeii dragon, iar ultimul a fost personalizat după chipul și asemănarea lui Iron Man.

Alte subiecte pe Realitatea.netAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?