INCENDIU la mall-ul AFI Cotroceni, din Capitală. Degajări de fum în zona food court

 

Alertă de incendiu, sâmbătă seară, în cel mai mare mall din România. Pompierii au fost solicitați să intervină după ce alarma de incendiu a pornit la AFI Cotroceni.

 


Un incendiu de mici dimensiuni a avut loc, sâmbătă seară, într-un spaţiu din zona tehnică a mall-ului Afi Cotroceni din Capitală, anunţă reprezentanţii complexului, care precizează că au fost degajări de fum în zona magazinelor cu mâncare, însă nimeni nu a fost rănit.

Reprezentanţii mal-ului Afi Cotroceni din Bucureşti transmit că incendiul nu s-a propagat şi a fost stins imediat.

“În această seară, în jurul orei 20.30, într-un spaţiu din zona tehnică aflată la parterul centrului comercial AFI Cotroceni a avut loc un incendiu de mici dimensiuni. Acesta nu s-a propagat şi a fost stins imediat. Zona unde a fost sesizat incidentul nu este una în care clienţii AFI Cotroceni au acces. Menţionăm că preţ de câteva secunde au fost degajări de fum în zona food court. Spaţiul a fost aerisit imediat, sistemele de ventilaţie au eliminat fumul rapid”, a declarat Andra Grigorescu, marketing manager AFI Cotroceni, potrivit unui comunicat de presă.

Nicio persoană nu a avut de suferit în urma acestui incident, iar pagubele materiale înregistrate nu sunt însemnate, activitatea fiind reluată în mod normal, mai precizează oficialii.

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov nu au fost sesizaţi să intervină.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?