Victor Ponta jubilează: ”Koveși e votată “en fanfare” - vedem curând ce obține Dăncilă”

 

Victor Ponta spunea, miercuri, că are informații potrivit cărora Viorica Dăncilă a propus partenerilor europeni un “târg” - să dea mandat reprezentantului Guvernului să voteze PENTRU numirea Laurei Codruța Koveși în funcția de Procuror European și să obțină în schimb votul parlamentarilor PPE si Renew Europe pentru propunerea de comisar europen a Rovanei Plumb!

Astăzi, europarlamentarul Dacian Cioloș declară că ministrul de Externe, Ramona Manescu, i-a cerut sprijinul pentru numirea unor români în funcții din instituții internaționale.

„În urmă cu două săptămâni, am avut o întâlnire cu doamna Ramona Mănescu la Parlamentul European. A venit la mine să discutăm posibilitatea de a sprijini anumite candidaturi ale unor români în instituții internaționale. Mi-a cerut sprijinul și am zis că, în măsura în care pot, voi sprijini. Am primit-o în birou la mine în calitate de președinte al grupului Renew”, a declarat Dacian Cioloș, la Digi24.

După această declarație, Victor Ponta a reacționat, spunând că trebuie să așteptăm să vedem ce obține Dăncilă.

”Viorica Dăncilă o pune pe Ramona Mănescu să negocieze susținerea lui Koveși - pentru sprijin la alte “funcții”! Aveam această informație dintr-o sursă mult mai serioasă și mai apropiată decât Dacian Ciolos!

După care, în fața CEX ului PSD, se sperie și minte că nu e așa! Dar azi Koveși e votată “en fanfare” - vedem curând ce obține Dăncilă Votați-o pe Dăncilă/îi minte chiar și pe ai ei / și vinde și cumpără orice funcție / cu adevărat bună de Președinte, nu ???”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Victor Ponta, dezvăluiri incredibile: PSD face ”târg” la Bruxelles. Koveși - Plumb, vot contra votAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
V[ bucur[ succesul in care ati invvestit ?
20 Sep 06:08
0 0
Cineva va da socoteală,că și ulciorul nu merge de multe ori la apă...20 Sep 05:56
Domnilor,Romania trăieste umilintă după umilință.din partea UE si partenerilor strategici,si guvernul nepriceput ,tace.Nu doamna Kovesi e problema-e o femeie divortată ,care a intrat in jocuri periculoase si nu mai poate ceda decât /decât ce ? ..ca la Mafie,faci ce ai promis sau ?/ ci injosirea guvernului si a tării.Cum ,domnilor ,la o instituție europeana accezi prin parteneriat public-privat ,si impotriva guvernului esti sprijinit de cei care i-ai servit ?Si asta ca să dezbini tara ,pe care o considerați parteneră ?Dar lucrurile poate se desteaptă.Regulamentul UE 2017/1.939 din 1917 al Consiliului nu este aprobat de parlamentul României ,să fie obligatoriu.O să sesizez Avocatul Poporului să atace OUG nr8/2029.pentru ca se referă la un instrument juridic care nu se aplică Roamâniei .Unde sunteti deputați,unde sunteți juristii patriei mele,va e frică de lup,ca guvernului,nu intrați în pădure !Si atunci dna Kovesi va lupta cu hoții din Franta si Germania ,care stiu să devalizeze UE,nu ca primarii nostrii,care au pus flori pe stradă /sau la cimitir/si le-a deconat la fonduri europene.
Răspunde
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?