Victor Ciorbea s-a întâlnit cu trei condamnați pentru corupție. Motivul? Incredibil...

 

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a discutat joi cu mai multe persoane care contestă modul de constituire a completurilor de judecată. Printre ei, Adrian Severin, Adrian Toni Neacșu și Jean Paul Andrei, toţi condamnaţi definitiv, şi reprezentantul Luju, publicație apropiată PSD.Aceștia au solicitat Avocatului Poporului să sesizeze Curtea Constituțională în legătură cu modul de alcătuire a completurilor de judecători, nu doar la Curtea Supremă, ci și la nivelul celorlalte instanţe, civile și penale. 

”Petiţionarii, care au depus şi memorii la sediul instituţiei, au solicitat Avocatului Poporului sesizarea CCR în legătură cu constituţionalitatea constituirii completurilor de judecată, atât la nivelul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, cât şi la nivelul celorlalte instanţe judecătoreşti, civile sau penale. Argumentele solicitanţilor au fost invocate din perspectiva considerentelor reţinute de către Curtea Constituţională a României în Decizia 685/2018. Avocatul Poporului, domnul Victor Ciorbea a solicitat petenţilor să depună precizări scrise cu privire la cele relatate şi a declarat că reprezentanţii instituţiei pe care o conduce vor analiza petiţiile înaintate de cei prezenţi, cât şi alte memorii adresate pe aceeaşi temă, şi se va lua o decizie care va fi comunicată”, se arată în comunicat.

Totul în contextul în care Guvernul Dăncilă pregătește o Ordonanță de Urgență care le va permite condamnaților definitiv să poată contesta sentințele date în perioada 2014-2018 de completurile de 5 judecători ale Curții Supreme.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Cita grija pentru hoti, visinescule !!!
14 Feb 22:05
Nu mai sint si victime !? Nu va plezneste obrazul de rusine !!!? Pentru hoti toata atentia din partea partidului unic, toata grija ca sa nu le fie afectate sentimentele, imaginea, avere, viata privata, timpul liber, ... , o grija bolnava, anormala. Cum pot niste oameni normali sa mimeze slugarnic interesul fata de hoti si nici o mila fata de victime, fata de poporul saracit de infractorii economici anslfabeti !?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?