Veste bună pentru părinţi: începând cu următorul an şcolar...

 

Începând din anul şcolar 2016-2017, elevii din clasele 0-IV vor primi tichete în valoare de 200 de lei pentru plata serviciilor de tipul "şcoală după şcoală".

Acordarea tichetelor de 200 de lei pentru elevii înscrişi la after school a primit raport favorabil de la membrii Comisiei pentru Învăţământ din Camera Deputaţilor.

Pentru a beneficia de tichete pentru after school, părinţii trebuie să facă cereri pentru fiecare copil în parte, la sfârşitul anului şcolar sau la momentul înscrierii la şcoală. Suma de 200 de lei este stabilită în funcţie de indicatorul social de referinţă şi se indexează anual cu indicele de inflaţie.


Aceste tichete, care vin în ajutorul părinţilor care nu au cu cine să îşi lase copiii şi aleg să îi înscrie la after school şi acoperă, aşa cum spune proiectul, integral sau parţial costurile şcolii sau ale organizaţiilor non-guvernamentale care organizează astfel de programe pentru elevi.

Atenţie! Pot beneficia de tichete pentru programul "şcoală după şcoală", pe baza de cerere scrisă, părinţii copiilor de până în clasa a IV-a inclusiv, scrie portalinvatamant.ro.Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?