Precizare de la Vatican. De ce înregistrarea video cu Dăncilă nu are sunet

Viorica Dancilă, la Papa Francisc
Viorica Dancilă, la Papa Francisc

Imaginile de la Vatican, de la vizita Vioricăi Dăncilă la Suveranul Pontif, nu au sunet. Doar că aici Guvernul României nu are vreo implicaţie, cu este o regulă a Vaticanului. Francisc Doboş, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice, a cerut o confirmare de la Vatican, iar toate, absolut toate înregistrările video ale audiențelor private ale Papei Francisc sunt fără sunet. Imaginile video sunt pentru documentare, conținutul discuțiilor este rezervat sau privat: 

"Vizita Primului Ministru la Vatican - o precizare. Am văzut ca se vehiculează în spațiul public înregistrarea video fără sonor. Unii au început deja să pună pe seama guvernului, a lui Soros sau a extratereștrilor acest “complot”. Știam dar acum am vorbit din nou la Vatican pentru confirmare. Toate, absolut toate înregistrările video ale audiențelor private ale Papei Francisc sunt fără sunet. Imaginile video sunt pentru documentare, conținutul discuțiilor este rezervat / privat", a scris Francisc Doboş, pe pagina sa de Facebook. 

Gafă a premierului. Vaticanul infirmă anunţul lui Dăncilă despre vizita Papei Francisc în România

 Viorica Dăncilă a anunţat că Papa Francisc va efectua o vizită oficială în România, în 2019. Pe de altă parte, comunicatul de presă emis de Vatican nu face vreo referire despre o vizită a Suveranului Pontif în România.

Mai mult, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice din Bucureşti, Francisc Doboş, a precizat că atunci când se va stabili vizita Papei Francisc în țara noastră, anunțul acesteia va fi făcut simultan de cele două părți: Statul Vatican și Președinția României. Așadar, nu de Guvern. Prin urmare, este foarte posibil ca vizita Papei să nu fie stabilită. 

Primele imagini cu Viorica Dăncilă la Vatican. Reacţia Papei Francisc, când a primit cadourileAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?