VÂNĂTOARE de OAMENI în capitala Liberiei. Un pacient cu EBOLA a fugit din SPITAL - VIDEO INCREDIBIL

 
Pacient bolnav de Ebola, a fugit din spital pentru a căuta mâncare
Pacient bolnav de Ebola, a fugit din spital pentru a căuta mâncare

Panică în capitala Liberiei, după ce un bolnav de Ebola a fugit de la spital, ca să caute hrană într-o piaţă din oraş. Mai mulţi angajaţi ai clinicii, îmbrăcaţi în costume de protecţie, l-au prins, l-au urcat cu forţa într-o camionetă şi l-au dus înapoi la spital.

Scene şocante într-o piaţă din Monrovia, capitala Liberiei. În imagini se vede cum angajaţii spitalului din care a fugit bolnavul de Ebola îl capturează şi îl urcă forţat într-o camionetă, folosită pe post de ambulanţă.

Înainte să fie prins, pacientul, care purta un tricou roşu cu o etichetă pe care scria că a fost diagnosticat cu Ebola, a încercat să scape şi de mulţimea care îl urmărea, şi de doctorii care îl căutau.


Bărbatul a fugit dintr-un spital, care luna trecută era atât de aglomerat încât cadrele medicale au fost nevoite să refuze pacienţi cu Ebola. Peste 1550 de oameni din patru ţări au murit până acum din cauza teribilei boli. Liberia are cea mai ridicată rată a mortalităţii, cu aproape 700 de decese din 1300 de cazuri confirmate. Potrivit unor localnici, de multe ori, bolnavii de Ebola au fost pur şi simplu uitaţi în spitale, fără să li se dea măcar mâncare.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?