Un fotograf a primit un e-mail de la soțul unei femei pe care a pozat-o. Când l-a citit, a plâns

 

Un fotograf care a realizat un album cu imagini provocatoare cu o femeie, la cererea ei, a primit un e-mail uimitor de la soțul acesteia.

O femeie în vârstă de 40-50 de ani și-a dorit să-i facă o surpriză soțului său și să-i ofere cadou un albium cu fotografii „boudoir” cu ea, îmbrăcată în lenjerie provocatoare, într-o cameră de hotel.

Ca să-și pună la îndeplinre planul, femeia a apelat la serviciile unui fotograf profesionist, tot femeie. 

La sfârșitul ședinței foto, femeia a rugat-o pe fotografă să-i ”scoată” din poze, pe calculator, celulita, ridurile și toate semnele neplăcute de pe trupul ei, întrucât nu se simțea deloc bine în propria piele. Fotografa i-a respectat cerința.

Câteva zile mai târziu, însă, a primit un e-mail de la soțul femeii care, între timp, primise albumul cu poze. 

Acesta i-a spus că o apreciaza pentru profesionalism, dar că în momentul în care a șters semnele de pe abdomenul soției sale, a șters ”dovada că aceasta i-a născut doi copii superbi”. 

Când a șters ridurile, a ”șters urmele a 20 de ani de râsete și griji”. Când a șters celulita de pe picioarele ei, ”a șters semnul care dovedea cât de mult iubește ea să gătească”, i-a scris bărbatul fotografei, conform mirror.co.uk.

Acesta a mai spus că imaginile editate cu soția lui l-au făcut să-și dea seama cât de mult o iubește exact așa cum e ea. 

Fotografa a publicat pe contul ei de Facebook e-mailul primit și spune că plânge de fiecare dată când își amintește de el. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?