Un copil îmbrăcat ciudat s-a apropiat de alaiul de nuntă. A spus un singur lucru și a urmat tragedia

 
Tragedie în Afganistan
Tragedie în Afganistan
Tragedie în Afganistan Atentat terorist la o nuntă

Tot mai multe atentate teroriste îi folosesc pe copii ca adevărate bombe umane. Un astfel de caz cutremurător s-a produs azi, când vigilența forțelor de ordine a fost înșelată de prezența unui copil care purta asupra sa o centură explozivă pe sub haine.

În timp ce oficialii americani continuă negocierile în Qatar pentru a încheia un acord de pace cu talibanii, care ar pune capăt impasului de 18 ani, la distanță nu foarte mare, în Afganistan, bombardamentele și vărsarea de sânge continuă.

Vineri, cel puțin 9 persoane au murit și mai mult de 40 au fost rănite, în urma unei explozii provocate de autodetonarea unei încărcături explozive, potrivit BBC. 

Un copil a cărut vârstă nu a fost precizată s-a apropiat de locul unde se sărbătorea o nuntă, având asupra lui o bombă foarte puternică.

Atentatul sinucigaș a avut loc în provincia estică Nangarhar, de lângă granița cu Pakistanul. Copilul, Conform purtătorului de cuvânt al provinciei, copilul a fost folosit pentru a ataca în mod special forțele de ordine care păzeau locația.

Nicio grupare nu și-a asumat încă responsabilitatea pentru atacul mortal de vineri, iar oficialii talibani au negat implicarea. Ramura statului islamic din zonă, cunoscută sub numele de ISIS-Khorasan, are de asemenea influență semnificativă și efectuează, în mod obișnuit, atacuri fatale.

Explozia de vineri vine în urma unui șir de atentate sângeroase produse în ultimele săptămâni. Nu mai departe de duminică, talibanii au orchestrat un atac cu mașini-capcană în provincia centrală Ghazni din Afganistan, soldat cu moartea a 12 persoane și rănind mai mult de 150 de oameni.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?