Devotament! Un câine păzește locul în care a murit stăpânul său

 

Lecție de devotament, arătată de un câine maidanez. Cățelul stă, de mai bine de două săptămâni, în locul în care și-a pierdut viața un tânăr, în urma unui accident rutier. Rudele spun că patrupedul ar fi fost îngrijit de băiat. Acum, animalul rămas fără singura persoană care îi aducea apă și de mâncare nu se mai dezlipește de locul în care a avut loc accidentul mortal. 

Pe drumul care duce spre comuna Vlădiceni, din județul Iasi, o cruce încojuratp cu multe flori și candele aprinse este păzită zi și nopapte de un cățel. Nu este adus de cineva anume. A venit singur lângă locul unde prietenul său, un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața. Așa că oamenii care trec pe acolo îi aduc apă și câte ceva de mâncare și au ajuns să-l prețuiască pentru devotamentul de care dă dovadă.

Unchiul baiatului decedat in accidentul rutier i-a construit o cusca, ca să îl ferească de ploi și ninsoare. La iarna, va încerca să ia câinele acasă. Însă a mai încercat o dat, dar fără succes.Oamenii din sat i-au pus numele Andrei, pentru că așa îl chema și pe tânărul care a murit în urma unui accidentului rutier. Din cauza vitezei, a piredut controlul mașinii și, într-o curbă, s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
johnneil
09 Oct 14:43
Umanitatea trebuie sa se intoarca spre lucrurile astfel beleste pula.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?