Un bebeluș s-a născut la 4 ani după ce părinții lui au murit

Copil China
Copil China

Un bebeluș s-a născut în China la 4 ani după ce părinții lui au murit într-un accident rutier, informează BBC.La patru ani după ce un cuplu din China a murit într-un accident teribil de mașină, copilul celor doi a fost născut de o mamă-surogat.

Băiețelul se numește Tiantian și s-a născut în luna decembrie. Deși nu are părinți, cei patru bunici ai copilului au dovedit prin probele de DNA legătura genetică cu 

Părinții lui Tiantian au inenționat să aibă un copil prin fertilizare in vitro și au înghețat mai mulți embrioni. După accidentul tragic de mașină, bunicii au intrat într-o bătălie juridică îndelungată pentru moștenirea embrionului aflat într-un spital din Nanjing.

Următoarea provocare a fost găsirea unei mame surogat. Din moment ce această practică medicală este ilegală în China, bunicii au găsit în Laos o femeie doritoare să poarte copilul.

Problemele nu s-au oprit aici: nicio linie aeriană nu a vrut să să transporte embrionul peste graniță, astfel încât bunicii lui Tiantian au fost nevoiți să se descurce cu o mașină.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?