"Ultimul simbol", continuarea lui Dan Brown la "Codul lui Da Vinci", va fi lansat în septembrie

 
Foto: wordpress.com
Foto: wordpress.com
"Ultimul simbol", romanul scris de Dan Brown care continuă acţiunea din best-seller-ul "Codul lui Da Vinci", prezentând 12 ore din viaţa eroului Robert Langdon, va fi lansat pe 15 septembrie. În România, romanul va ajunge în 2010.
"Experienţa scrierii acestui roman a fost o călătorie stranie şi minunată", spune Dan Brown despre munca la "Ultimul simbol", programat iniţial să fie lansat în 2006.

Jason Kaufman, editorul lui Brown, a descris locul în care are loc acţiunea noului roman ca pe "un peisaj nou şi neaşteptat". Dan Brown a adăugat că încorporarea a cinci ani de cercetare şi documentare în povestea care se desfăşoară pe durata a 12 ore a fost o adevărată provocare. Amănuntele despre acţiunea noului roman au fost însă ţinute secrete.


"Codul lui Da Vinci", al patrulea roman al lui Brown, a fost lansat în 2003 şi a devenit un succes mondial, cu peste 81 milioane de copii vândute. Ecranizarea romanului, cu Tom Hanks în rol principal, s-a bucurat, de asemenea, un mare succes la nivel mondial. Biserica Catolică a fost deranjată de "Codul lui Da Vinci", care sugerează că Iisus ar fi fost căsătorit cu Maria Magdalena. Dezaprobarea Bisericii nu a afectat însă succesului filmului, încasările acestuia ajungând 757 milioane de dolari în toată lumea.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?