Ucis de animalul favorit de companie. Ce au descoperit doctorii la autopsie - terifiant

Un iubitor de animale exotice care-și umpluse casa cu șerpi și păianjeni și-a găsit sfârșitul sub pitonul său preferat.Englezul Dan Brandon, care creștea șerpi încă de când avea 15 ani, a fost găsit mort în locuința lui din Church Crookham (UK). Tragedia se întâmpla pe 25 august 2017, iar acum medicul legist oferă noi informații în acest caz.

Brandon a murit asfixiat de către unul dintre animalele sale de companie. Tiny, un piton african de stâncă lung de 2,5 metri, avea obiceiul să i se încolăcească în jurul gâtului și să mimeze atacuri. Stăpânului i se părea drăgălaș, dar a încercat să o dezvețe în momentul în care Tiny a devenit prea mare și puternică.

Mama lui Brandon o descrie pe Tiny ca fiind „imprevizibilă”, dar recunoaște că fiul ei nu s-a simțit nicio secundă amenințat: „Era bebelușul lui. Ea îl iubea”. În plus, femeia nu știe ca pitonul să-l fi mușcat vreodată pe Brandon, nici măcar în joacă.

Atunci, cum s-a întâmplat tragedia? Cum de animalul iubitor s-a hotărât brusc să-și sugrume stăpânul? Medicul legist e convins că totul a fost un accident și că pitonul se încolăcise în jurul gâtului lui Brandon într-o manieră drăgăstoasă. Nu a fost urmă de agresiune, responsabile fiind lungimea și greutatea lui Tiny.

La autopsie, Dr. Adnan al-Badri a descoperit hemoragie la nivelul ochiului, o coastă ruptă și faptul că plămânii lui Brandon erau de patru ori mai grei decât ar fi fost normal. Astea sunt semne clare ale asfixierii.

Deși cauza morții e o presiune aplicată la nivelul gâtului sau pieptului, al-Badri spune că nu a descoperit vreo vânătaie în zonele respective.

Pe lângă uriașul Tiny, Brandon mai creștea în casă încă 9 șerpi și 12 tarantule. Era expert în herpetologie (studiul reptilelor) și, în mod normal, ar fi reușit s-o descolăcească pe Tiny din jurul lui fără prea multă bătaie de cap. Deși cazul e oficial închis, moartea lui Dan Brandon rămâne învăluită în mister.

sursaAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?