Trump, tot mai aproape de demitere. Noi dezvăluiri despre președintele SUA

 
Donald Trump
Donald Trump

Se strânge lațul în jurul lui Donald Trump. 

Un al doilea denunțător a apărut în cazul anchetei parlamentare în urma căreia președintele american ar putea fi demis. Numele denunțătorului nu a fost dezvăluit, dar potrivit BBC, acesta a furnizat date esențiale despre convorbirea pe care a avut-o liderul de la Casa Albă cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski pe 25 iulie.

Trump este acuzat că i-ar fi cerut lui Zelenski anchetarea fostului vicepreședinte Joe Biden, favorit pentru a deveni candidatul democraților la funcția de președinte al SUA, și a fiului acestuia Hunter Biden.

Trump se declară nevinovat și spune că ancheta e o ,,vânătoare de vrăjitoare". Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Flori Cătune
06 Oct 22:53
Este o mare greșeală la ameticani când președintele in funcțiune si care își dorește un al doilea mandat face tot felul de presiuni la adresa adversarilor săi incalca CONSTITUȚIA SUA. De aici toată aceasta lupta pentru a afla cât mai multe despre familia Biden ,contracandidatul sau la viitoare alegeri. Interesant , va avea aceeași soarta ca și Richard Nixon in 1974??? Acum ca oricând , realizez ca președintele nostru TACIKAMUTU a fost chemat la ordine sa ofere informații asupra fiului lui John Biden cu ceva afaceri și prin România!!!! Ar trebui ca al nostru dacă știe ceva ar fi bine sa le verse cât mai repede. In maximum 8 luni s-ar putea ca al nostru sa nu
Mai aibă cu cine vorbi la Casa Albă!!! Încurcată poveste cu ysnkeiibde peste ocean!!!!! Cert este ca la ei funcționează democrația la noi in schimb delic. Te duci ca Președinte intr-o țara și domnuke in ORICE DEMOCRAȚIE MERGEȚI IN FATA PARLAMENTULUI CARE ESTE POPORUL ROMAN ȘI SPUNETI CE AȚI DISVUTAT CU PRESEFINTELE ACELUI STAT!!!ASA FACE ORICE PREȘEDINTE INTR-O ȚARA NORMALA PE CARE DUMNEATA VEDEM CA NU DAȚI NICIUN BAN PE AȘA CEVA!!!! Ca roman am dreptul sa fiu informat conform legii 544 dreptul ls informație !!!!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?