Tratamenul Guvernului Dăncilă pentru bolile din sănătate: un grup de lucru

 
Haos în sistemul sanitar românesc: Zi de leafă şi de proteste în sănătate

Premierul Viorica Dăncilă a găsit soluția pentru problemele din sănătate: un grup de lucru. Aceasta a precizat, marţi, la începutul şedinţei de Guvern, că, în urma discuţiilor cu peste 300 de manageri de spitale, a hotărât formarea unui grup de lucru care va analiza fiecare situaţie în parte şi va propune soluţii, potrivit Realitatea TV

”În urma discuţiilor purtate, am ascultat cu foarte mare atenţie fiecare vorbitor, am hotărât formarea unui grup de lucru care să analizeze problemele semnalate, format din reprezentanţi ai Executivului, reprezentanţi ai spitalelor din subordinea Ministerului Sănătăţii, manageri de spitale din subordinarea CJ şi CL şi ai spitalelor mono-specialitate. Trebuie să analizăm fiecare situaţie în parte, să venim cu răspunsuri concrete şi corecte, care sunt aşteptate şi care să se plieze pe realitatea existentă astăzi în domeniul sănătăţii”, a susţinut premierul Dăncilă.
 


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?