Transnistria va folosi drapelul rus ca simbol naţional

 
Foto: about.com
Foto: about.com
Comitetul legislativ din cadrul parlamentului tranistrean a aprobat iniţiativa de folosire a drapelului Rusiei ca "drapel naţional", alături de cel al republicii nerecunoscute, precum şi a "steagului victoriei" ce simbolizează victoria URSS în cel de-al Doilea Război Mondial.

"Continuând direcţia de armonizare a legislaţiei transnistrene cu cea a Federaţiei Ruse, comitetul legislativ din cadrul Sovietului Suprem a aprobat iniţiativa de instituire a tricolorului alb-albastru-roşu al Rusiei drept simbol de stat", se arată în comunicatul publicat pe site-ul legislativului transnistrean.

Propunerea de instituire a drapelului rus ca "drapel naţional" al Transnistriei a venit din partea membrilor fracţiunii Obnovlenie (Reînnoirea), care deţine majoritatea în legislativul republicii nerecunoscute internaţional.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?