Traian Băsescu le-a spus reprezentanţilor FMI că raportul Fondului privind evoluţia României este corect

 
Foto: programepolitice.wordpress.com
Foto: programepolitice.wordpress.com
Preşedintele Traian Băsescu a discutat cu delegaţia FMI condusă de noul şef de misiune pentru România, Jeffrey Franks, în prezenţa ministrului Finanţelor, Gheorghe Pogea şi a reprezentantului României la FMI, Mihai Tănăsescu.

Şeful statului i-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni pe membrii delegaţiei Fondului Monetar Internaţional.

Băsescu le-a spus că este la curent cu mare parte din conţinutul raportului FMI şi că îl consideră corect.

"Cunosc mare parte din raport, cifrele şi estimările. Cred că este un raport corect în legătură cu evoluţiile României pentru anul viitor", a spus Băsescu, arătând că România nu este în postura de a contesta acurateţea raportului întocmit de FMI.Şeful de misiune FMI pentru România a spus că Guvernul României şi Banca Naţională a României (BNR) au acordat FMI sprijin în întocmirea raportului şi că, deşi nu au fost de acord cu toate concluziile documentului, au oferit mereu informaţiile de care membrii Fondului au avut nevoie.

Delegaţia FMI şi-a încheiat miercuri vizita, reprezentanţii instituţiei subliniind în mod repetat că este vorba de o misiune obişnuită, în care nu se discută despre vreun împrumut acordat României

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?