Traian Băsescu, atac dur la Liviu Dragnea

 

Traian Băsescu a analizat ultima ieșire publică a lui Liviu Dragnea, înainte de condamnarea la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare. 

Fostul președinte al României a vorbit despre apariția lui Dragnea duminică seara, când a vorbit despre rezultatul de la alegerile europarlamentare, pe care PSD le-a pierdut rușinos.

”Era paralizat de spaimă, lipsa de sânge rece s-a văzut când el anunța viitorii candidați la președinție. S-a văzut că nu are niciun fel de calitate într-un moment de intensitate maximă. Pe ăsta, dacă îl pui să treacă nava printr-o strâmtoare, cade sub punte. În politică, soarta șefului este să fie singur când e greu.”, a spus Traian Băsescu la un post de televiziune. 

Subiecte pe aceeași temă



Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Dar ce zic eu e tot nimic,vreau cercetări oficiale
28 May 05:47
Dl ministru leaga de un singur caz problema justitiei.Ca si dl Oprisan.Asta aș traduce „Să avem incredere în justiție ”.:„Liviu Dragnea: “Eu nu mă tem de nimic. Dacă mă temeam, eram preş, ghiocel. Nu e vorba de teamă, dar completul de judecată dacă va rezista presiunilor inimaginabile vor da achitare, pentru că sunt complet nevinovat, dacă nu vor rezista nu vor da achitare”.Stiti ce mă gândesc blogisti dv,ca afirmatia asta nu afecteaza un om ,un stat de drept ,nu afectează valorile europene,ci chiar fiinta umana .Mai se poate condamna in România pe presiuni politice ?Nu stiu,dar nu cred decât in statul de drept ,de aceea cer ca PGeneral să verifice aceste afiramți si sa spună EL ca justitia e independenta si nimic nu inclina balanta ei,manevraă de o femeie legată la ochi.Eu mai sunt siderat ,nu ca dl ministru si dl Oprișa,de afirmațiile unor juristi ca au fost achitati cei care au sâvărsit abuz in serviciu ,dar a rămas dl Dragnea condamnat pentru instigare.Eu,prost cum sunt,inteleg ca legea e facută sa o înteleg si eu,de aceea stig in disperare,nu are dreptul nici chiar ICCJ sa detină monopolul biblic al intepretăii si intelegerii legilor,legea e a noastra ,deci si a mea,cât pot eu intelege, hastagii si strada.De aceea cer sesizati CSM,care e incdrat cu inspectie judiciară ,care are competenta sa cerceteza aplicarea legii,nu apărarare independentei ei de popor si societate.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?