TPU.ro - premiul 1 la Webstock categoria User Generated Content

 
Foto: tpu.ro
Foto: tpu.ro
Platforma colaboraţională TPU.ro a luat locul 1, vineri, 18 septembrie, în cadrul Galei Premiilor Webstock 2009, la categoria "User Generated Content".


Webstock Awards 2009 a oferit 36 de premii în cadrul a 12 categorii de concurs. La categoria "User Generated Content" comunitatea TPU.ro a fost urmată pe locurile 2 şi 3 de TurismPedia.ro, respectiv AlbumdeFamilie.ro. Acestea au fost alese dintre numeroase alte proiecte de content creat de utilizatori, atât în varianta multimedia, cât şi text.

Prezentată în varianta pilot la începutul anului şi lansată în luna aprilie, comunitatea TPU.ro numără, în acest moment, aproximativ 20.000 de membri, cu o viteză de reacţie de mai puţin de 7 minute – timpul mediu de răspuns; generând în total peste 58.300 de întrebări şi circa o jumătate de milion de răspunsuri. În plus, toate întrebările adresate pe site şi-au găsit raspuns.


În luna august, TPU.ro a înregistrat o audienţă de circa 466.000 vizitatori unici (cu 20% mai mult faţă de iulie), peste 3 milioane de afişări (cu 47 procente mai mult) şi aproape 701.000 de vizite (în creştere cu 30%) conform datelor înregistrate de SATI.

Platforma colaboraţională "Toţi pentru Unul" - TPU.ro este locul în care oamenii au posibilitatea de a primi răspunsuri la întrebările lor, de a învăţa lucruri noi, de a relaţiona şi de a se amuza.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?