Top 3 zodii care ascund ce simt cu adevărat

 

Câteva semne își ascund adevăratele sentimente sau și le fac cunoscute după multă vreme și nici atunci prea ușor.Scorpionul

I s-a dus vestea că iubește și urăște cu aceeași pasiune, dar Scorpionul nu își arată nici emoțiile, nici armele prea ușor. Cu cât sentimentele sale sunt mai profunde, cu atât vor fi mai ascunse, ba chiar ți-ar putea arăta ușa, când de fapt vrea să stai. Motivele pentru care face asta sunt multe, dar toate au legătură cu nevoia sa de a se proteja și teama că va fi trădat.

Contrar a ceea ce ar putea crede unii și alții, Scorpionul este un semn vulnerabil, cu emoții adânci, care “pune la suflet” eșecul, mai ales dacă prin eșec se înțelege că a fost respins. Să îi trădezi încrederea este tot ce poate fi mai rău, iar după un astfel de episod, adevăratele sale sentimente vor fi și mai greu de ghicit, dar un lucru este sigur: sub masca nepăsării sau a disprețului va ascunde întotdeauna emoții profunde. În loc să te lase să le vezi, va prefera să își facă cunoscută nemulțumirea altfel - de cele mai multe ori, ticluind un mic plan de răzbunare, chiar dacă asta nu înseamnă altceva decât că te va scoate din lista de prieteni de pe Facebook.

Fecioara

Dacă Scorpionul nu arată ce simte cu adevărat, dar te lasă să ghicești că este omul emoțiilor, Fecioara nu arată mai nimic. Preferă să vorbească despre orice altceva, decât despre ceea ce simte, chiar și cu persoane foarte apropiate: familie, prieteni. De fapt, și-ar deschide sufletul mai degrabă în fața unui străin, decât în fața celor care o cunosc și cărora nu vrea să le arate latura sa vulnerabilă.

Tocmai aici este problema: ca și Scorpionul, de care o apropie multe asemănări, Fecioara este, de fapt, un suflet sensibil, lucru de care este conștientă și pe care îl ascunde sub o armură. Va prefera întotdeauna să își facă cunoscute sentimentele altfel - de exemplu, prin intermediul muzicii. Să nu uităm că sub acest semn s-au născut foarte mulți artiști, de la Otis Redding, la Roger Waters, Leonard Cohen, Michael Jackson, Pink sau Beyonce. Despre asta și alte lucruri pe care nu le știai  despre Fecioară poți citi aici.

Mai multe pe Divahair.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?