Toate gafele Vioricăi Dăncilă de la primirea premierului croat: limbaj, protocol. "Make a photo?"

 

O nouă gafă de protocol a premierului Viorica Dăncilă. La întâlnirea cu omologul său croat, Andrej Plenkovic, după primirea cu onoruri militare, premierul s-a grăbit să plece chiar la intonarea imnului Croației. A fost oprită chiar de omologul său.Deși protocolul unei astfel de întâlniri prevede ca oficialii să asculte imnurile celor două state, premierul nostru a ”omis” acest moment și a vrut să plece. Andrej Plenkovic, aflat deja cu mâna la piept, i-a făcut un semn discret prim-ministrului român să se oprească. Graba Vioricăi Dăncilă a continuat și în momentul trecerii în revistă a gărzilor de onoare. În timp ce prim-ministrul croat s-a oprit în fața soldaților pentru a saluta, Dăncilă îi arătă pe unde să continue drumul.

Probleme au fost si la declarațiile comune care au urmat după întâlnirea celor doi. În timp ce își susținea discursul, premierul Dăncilă a făcut o nouă greșeală gramaticală. 

 La final, doamna premier l-a invitat pe omologul său să facă o fotografie. Dar, din nou, a greșit formularea. 

„Make a photo” (Corect: „Take a photo”) 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?