The Money Channel, primul premiu A.P.T.R.

 
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
Emisiunea “Unde Investim în 2009? Cum economisim în 2009?”, realizată de The Money Channel, a primit recunoaşterea profesioniştilor în televiziune, odată cu Premiul pentru emisiune economică, decernatluni seară în cadrul galei APTR.


“Premiul APTR pentru emisiune economică ne onorează şi ne obliga, întrucât confirmă profesionalismul echipei The Money Channel iar această recunoaştere este cu atât mai importantă cu cât vine din partea profesioniştilor de televiziune din România. Pe lângă felicitările primite din mediul de business românesc, acest premiu este încă un cadou pentru aniversarea a trei ani de The Money Channel, o recunoaştere ce atrage după sine ambiţia noastră de a demonstra, şi la anul, că realizam cele mai bune emisiuni economice”, spune Daniel Apostol, redactor şef The Money Channel.

Dezbaterile “Unde investim în 2009? Cum economisim în 2009” au reunit, la sfârşitul anului trecut, analişti şi experţi, investitori, antreprenori, care, alături de realizatorii The Money Channel, au încercat să definească cele mai importante direcţii economice pentru anul 2009.

Seria de emisiuni premiată la A.P.T.R. s-a încheiat cu Gala Unde INVESTIM în 2009? Cum economisim în 2009? în cadrul căreia telespectatorii au avut ocazia să descopere “cele mai interesante comentarii şi opinii ale celor mai importanţi antreprenori şi conducători de companie, cu privire la oportunităţile şi presiunile anului 2009.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?