În Teleorman, pesta porcină este combătută prin metoda „modernă” a covorului întins pe șosea

 
covor la intrarea in Teleorman
covor la intrarea in Teleorman
covor la intrarea in Teleorman covor la intrarea in Teleorman

La intrarea în mai multe localități din Teleorman, participanții la trafic sunt întâmpinați ca la Hollywood: cu un covor roșu. Totuși, el nu e semn de ospitalitate, ci metodă de combatere a pestei porcine, scrie Realitatea de Teleorman

10 localități din Teleorman luptă cu o explozie a îmbolnăvirilor cu virusul pestei porcine africane, iar la Vânători, Suhaia, Pietroșani, Năsturelu, Piatra și Seaca deja se aplică măsura uciderii preventive a tuturor suinelor, la dispoziția Direcției Sanitar Veterinare Teleorman.

Potrivit Realitatea de Teleorman, la intrarea în localitățile afectate de virus, participanții la trafic sunt întâmpinați cu un covor roșu, impregnat cu o substanță care ar trebui să limiteze răspândirea bolii. Metoda „modernă” nu își dovedește, însă, eficiența, dar provoacă uneori zâmbete, diminuând din pesimismul general din județ, determinat de faptul că, după ce că suntem săraci, mai suntem și foarte „pregătiți” în fața nenorocirilor.

Citiți mai multe pe https://realitateadeteleorman.net/pesta-porcina-e-combatuta-in-teleorman-prin-metoda-moderna-a-covorului-intins-pe-sosea/Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?