Tehnologia 5G pătrunde în România. Care este planul?

 

Internetul pe telefon intră în viteza a cincea. Tehnologia 5G va deveni operațională în România în 2020. Odată cu implementarea ei, în România vor apărea peste 250 de mii de locuri de muncă, anunță Realitatea tv.Robotul Pepper care a introdus conferința despre implementarea noului pachet de date mobile 5G în România. Înțelege emoțiile și a fost dezvoltat de o companie japoneză.

Tehnologia 4G, cea folosită acum, este de 10 ori mai lentă decât cea care urmează să apară peste doi ani. Iar beneficiile nu se opresc aici. 

"Comisia Europeană estimează că implementarea 5G va avea efecte de multiplicare asupra ansamblului economiei românești în valoare de 4,7 miliarde de euro și va crea peste 250 de mii de noi locuri de muncă", spune președintele ANCOM, Sorin Grindeanu. 

Proiectul de strategie 5G lansat în consultare publică de Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații arată că impactul vitezelor de date mobile vor influența, printre altele, sectoarele: auto, transporturi, utilități și sănătate. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?