Tăriceanu, declarații șocante despre angajații din Parlament. "Să nu coborâm discuția la cofetari"

Tariceanu
Tariceanu

Declarații absolut șocante ale lui Călin Popescu Tăriceanu despre angajații din Parlament. Șeful Senatului consideră înjositor să discute despre salariile oamenilor simpli din Parlament! Asta în condițiile în care lefurile demnitarilor au crescut spectaculos, iar ale angajaților simpli din Parlament au scăzut.Doar parlamentarii o duc bine cu PSD la guvernare. În timp ce lefurile aleșilor s-au triplat în numai șase luni, cele ale angajaților fie au stagnat, fie au scăzut.

Spre exemplu, cei de la bufetele din Parlament au primit aceleași lefuri ca anul trecut. Realitatea TV a obținut fluturașii de salariu ale celor două categorii care arată dubla măsură care se aplică în Parlament.

Salarii de mizerie în Parlament: 1.200 de lei! Îți vine să crezi?

Lui Călin Popescu Tăriceanu, unul dintre șefii Parlamentului, i se pare înjositor să vorbească despre situația cofetarilor:

"Hai să nu discutăm la acest nivel înalt ce se întâmplă la cofetărie. Nu mă întrebați și de portarul de la Parlament și de cofetărie că ajungem la un nivel de discuție...Nici nu stiu dacă cofetarul este angajatul Senatului".

Cofetarul nu numai că este angajatul Parlamentului, dar, pentru a ocupa această funcție, trebuie să dea atât probă scrisă, cât și orală. Spre deosebire de parlamentari, cofetarii trebuie să aibă cazierul judiciar curat.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?