Supermaşini la salonul de la Frankfurt. VEZI IMAGINI

 
foto: unitedpictures.com
foto: unitedpictures.com
Armonia perfectă între eleganţă, putere şi respect pentru mediul înconjurător. Trei mari constructori germani de automobile - BMW, Mercedes-Benz şi Opel - au prezentat la salonul de la Frankfurt adevărate capodopere pe patru roţi.

Ultimul concept-car BMW a tăiat respiraţia audienţei. Vision Efficient Dynamics, cum se nueşte acest super-sport, are un motor diesel şi două electrice şi e capabil de performanţele unui BMW M3, dar cu emisii de dioxid de carbon şi consum de motorină substanţial mai mici. Cât despre ce vom vedea curând pe şosele, constructorul bavarez a prezentat noul model de gran-turismo, 535i.

Deşi trece printr-o tranziţie dureroasă de la General Motors la Magna, constructorul Opel a avut două premiere de senzaţie: noul model Astra, cu un design îmbunătăţit şi consum mai redus, şi revoluţionarul Opel Ampera.
Mercedes, liderul mondial la clasa limuzine, nu este cu nimic mai prejos. Celebrul constructor din Stuttgart a prezentat modelul hibrid Vision S500 plug-in, cu emisii de dioxid de carbon extrem de reduse şi motor electric de rezervă. O altă noutate a fost maşina-concept Mercedes Blue-Zero E-cell, alimentată exclusiv electric. 

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?