Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

PROGNOZA METEO pentru trei luni: vezi cum va fi VREMEA între APRILIE şi IUNIE 2014

Monday, 07 April 2014, 12:55 Sursă: REALITATEA.NET

METEO APRILIE 2014 TEMPERATURA MEDIE LUNARA A AERULUI

Temperaturile medii lunare vor fi apropiate de mediile climatologice in cea mai mare parte a teritoriului, exceptand sudul tarii, unde local valorile termice se pot situa sub limitele normale.

METEO APRILIE 2014 PRECIPITATII LUNARE

Cantitatile lunare de precipitatii vor prezenta in general o tendinta de excedent in vestul, centrul si nordul tarii, iar in restul regiunilor vor fi posibile valori apropiate de mediile multianuale.

METEO MAI 2014 TEMPERATURA MEDIE LUNARA A AERULUI

Valorile termice vor fi in general apropiate de mediile multianuale, local in centrul si nordul tarii fiind posibile temperaturi medii lunare sub normele climatologice.

METEO MAI 2014 PRECIPITATII LUNARE

Cantitatile lunare de precipitatii se vor situa in general peste mediile climatologice in majoritatea regiunilor, exceptand sud-estul, sudul si vestul tarii unde acestea pot inregistra valori normale.

METEO IUNIE 2014 TEMPERATURA MEDIE LUNARA A AERULUI

Temperatura aerului va avea in general valori medii apropiate de normalul climatologic in cea mai mare parte a tarii, posibil peste norme local in vest si sudest

METEO IUNIE 2014 PRECIPITATII LUNARE

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi apropiate de mediile lunare in zonele centrale si nordice, iar in restul teritoriului acestea vor avea in general o tendinta de deficit.

Alte articole din: VREMEA
Alte articole din: VREMEA