Zilele norocoase în ianuarie 2017, în funcţie de zodie

Thursday, 15 December 2016, 14:45 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

În noul an, fiecare își dorește să aibă mai multe realizări, împliniri și mai ales, mai mult noroc. De aceea, iată ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte despre zilele cele mai norocoase din prima lună a anului 2017. Nu uita să le notezi!

Berbec

Începutul de an vine cu vești bune pentru nativii berbec pe toate planurile. Pe lângă faptul că vor avea foarte multe împliniri și cei singuri își vor găsi marea iubire, ei vor avea parte și de patru zile norocoase, care sunt: 7, 15, 21 și 29 ianuarie.

Taur

Luna ianurie aduce pentru nativii taur vești bune în plan profesional, dar și mai puțin bune în cel personal. Aceștia pot primi o mărire de salariu, și pentru că vorbim despre zile norocoase, vor avea noroc la bani în datele de 19 și 28 ianuarie.

Gemeni

Și persoanele care sunt născute în zodia Gemeni vor avea încă din prima lună a anului 2017 noroc. Acești nativi vor avea noroc pe plan profesional, datorită schimbărilor pe care decid să le facă în carieră. Zilele norocoase sunt: 12 și 23 ianuarie.

Rac

Luna ianuarie este perioada în care trebuie să iei mai multe decizii, unele care-ți vor schimba viața. De aceea, ține cont de zilele norocoase ale zodiei, 21 și 24 ianuarie, atunci când iei marea hotărâre.

Leu

În prima lună din 2017 vei începe să te gândești serios la ce vrei să faci cu viața ta. Chiar dacă vei primi mai multe oferte de muncă din partea cunoscuților, ai grijă la unele zile care vor fi foarte norocoase pentru tine, și acestea sunt: 5 și 14 ianuarie.

Fecioară

Noul an vine cu foarte multe proiecte încă din prima lună. Și pentru că ești una dintre zodiile cele mai organizate și perfecte, vei trece cu brio peste ele, rezultatul fiind nemaipomenit. Zilele norocoase ale nativilor fecioară sunt 26 și 31 ianuarie.

Balanță

Chiar dacă anul 2016 a fost unul norocos pentru nativii balanță pe toate planurile, și următorul an se prezice a fi la fel. Dar zilele cele mai norocoase din prima lună sunt 8 și 16 ianuarie. În aceste date poți primi o avansare în carieră sau o cerere în căsătorie.

Scorpion

În noul an va exista o perioadă în care vei lega mai multe prietenii, unele devenind foarte strânse. De asemenea, nativii scorpion care sunt singuri își vor găsi marea dragoste în una din zilele lunii ianuarie, mai exact, 20 sau 25.

Săgetător

Ziua cea mai norocoasă pentru nativii săgetător este 3 ianuarie. De asemenea, este data în care trebuie să ia o decizie foarte importantă, de care depinde modul în care va arăta viitorul lor.

Capricorn

Nativii capricorn au ziua norocoasă pe data de 7 ianuarie, zi importantă pentru aceștia, deoarece mulți își serbează ziua de naștere, dar și pentru că numărul șapte are o semnificație aparte. În plus, este și numărul norocos al acestei zodii.

Vărsător

În prima lună a anului vei primi o veste care te va schimba total. Aceasta poate fi pe plan profesional, dar și personal. Pentru nativii vărsător, zilele norocoase din luna ianuarie sunt: 11 și 24 ianurie.

Pești

Încă din primele zile ale anului vei începe să primești oferte de noi proiecte. În plus, pentru nativii pești, anul 2017 va fi mai mult despre familie, dar aceștia nu-și vor neglija obligațiile pe care le au de îndeplinit la locul de muncă. Zilele norocoase sunt: 9 și 20 ianuarie.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Adaugă părerea ta
Alte articole din: HOROSCOP