Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Zeci de case din comuna Călăţele, judeţul Cluj, au fost inundate

Friday, 03 July 2009, 05:44 Sursă: Realitatea TV

"Am avut azi dimineaţă o viitură, a afectat jumătate din Călăţele, cam 50-60 de case, drumul naţional care trece prin comună, drumurile comunale, câteva sunt rupte. A fost o rupere de nori între 6.00 şi 8.00 dimineaţa şi a venit mai apoi o viitură cu pietriş şi bolovani", a precizat primarul. Toadere a mai afirmat că se intervine cu utilaje proprii, motopompe şi  buldoexcavatoare care aparţin comunităţii.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean penru Situaţii de Urgenţă, Adrian Sasu, a declarat că la Călăţele o autospecială şi o motopompă şi trei subofiţeri de la unitatea din Huedin, ajută la gestionarea situaţiei. "Avem 20 de subofiţeri pergătiţi să intevină, din Huedin, iar la faţa locului se află şi inspectorul şef, domnul Vasile Şomlea (n.red. - inspectorul şef al ISU Cluj)", a afirmat Sasu.

Subprefectul de Cluj, Mircea Jorj, a declarat că din informaţiile sale apa este în scădere. "Eu acum mă deplasez în zona respectivă, dar din informaţiile mele apa este în scădere", a afirmat subprefectul. 

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri