Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Victor Hănescu, învins de Jeremy Chardy în finala turneului de la Stuttgart

Saturday, 18 July 2009, 13:45 Sursă: REALITATEA.NET

Hănescu şi-a adjudecat lejer primul set, cu 6-1, însă a cedat ritmul şi s-a văzut egalat cu 6-3. În decisiv, Chardy a debutat cu un break, ceea ce i-a permis apoi să deţină controlul. Hănescu a dat impresia că va reveni când a redus diferenţa de la 4-1 la 4-3, însă a ratat apoi egalarea, irosind două mingi de break.

Chardy (22 de ani), care se află la primul titlu din carieră, a primit pentru câştigarea turneului 250 de puncte şi 71.700 de euro.

Hănescu a jucat a treia finală din carieră. Tenismenul român nu a mai jucat într-o finală din vara lui 2008, când a câştigat turneul de la Gstaad, unicul titlu din cariera sa de până acum.

Cap de serie numărul 4 la acest turneu, Victor Hănescu va primi pentru calificarea în finală 150 de puncte ATP şi un cec în valoare de 37.700 de euro.

Hănescu va juca în semifinalele turneului de la Stuttgart şi la dublu, unde va face pereche alături Horia Tecău împotria cuplului Lukasz Kubot (Polonia)/Oliver March (Austria), cap de serie numărul 1 la această competiţie.


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri