Coronavirus - România: 121235 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vezi cum cântă unii dintre cei mai cunoscuţi sportivi ai lumii - VIDEO

Friday, 25 December 2009, 15:09 Sursă: REALITATEA.NET

Aveţi mai jos câteva exemple mai mult sau mai puţin reuşite de sportivi care şi-au împărtăşit talentele ascunse cu publicul larg.

Andy Murray (tenis)

Tenismanul scoţian Andy Murray s-a gândit să-şi încerce norocul şi în muzică şi a colaborat cu gemenii Bob şi Mike Bryan la single-ul acestora, Autograph. Dacă Bob şi Mike Bryan cântă de mici copii şi au îmbinat până acum foarte bine muzica şi tenisul, Andy Murray pare puţin din alt film, după cum puteţi auzi mai jos.


 

Carl Lewis (atletism)

Atletul american al anilor 1980, Carl Lewis, s-a apucat de cântat după retragerea din activitatea competiţională. Mai bine îşi găsea altă ocupaţie, fapt dovedit de felul în care interpretează imnul naţional al Statelor Unite.Mark Butcher (cricket)

Nu toţi sportivii sunt absolut netalentaţi la muzică, iar un exemplu în acest sens este jucătorul de cricket Mark Butcher. În timpul turneelor, Butcher era nedespărţit de chitara sa şi dădea adesea reprezentaţii în camera sa, pentru colegii din naţionala de cricket a Angliei. Retras din activitate de numai două luni, Mark Butcher nu a pierdut timpul şi în prezent îşi promovează albumul Songs From The Sun.Matt Stevens (rugby)

Înainte de a fi depistat pozitiv cu cocaină în 2009, rugbystul Matt Stevens îşi mobiliza colegii din naţionala de rugby a Angliei interpretând piesa The Gambler, a lui Kenny Rogers, înaintea fiecărui meci. Acest \"ritual\" a început la Campionatul Mondial din 2007. Înaintea finalei cu Africa de Sud, Matt le-a oferit colegilor o versiune proprie a cântecului, iar Anglia a pierdut, deşi nu se crede că ar fi vreo legătură între cele două lucruri. Stevens a vrut să arate şi altora cât de bine poate cânta şi a participat la show-ul The X Factor: Battle of the Stars.Jacques Villeneuve (Formula 1)

Fost campion mondial de Formula 1, canadianul Jacques Villeneuve a fost prieten bun şi cu chitara. În 2007, el a lansat un album, Private Paradise. Mai jos puteţi asculta primul cântec al lui Villeneuve.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri