Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Valoarea Google a depăşit pragul-record de 100 miliarde de dolari

Wednesday, 29 April 2009, 11:22 Sursă: NewsIn

"În mediul de afaceri actual, unde multe companii s-au prăbuşit, marca a devenit şi mai importantă, pentru că ea poate contribui la susţinerea companiilor în vremuri dificile. Cei care vor continua să investească în marcă vor fi mai bine poziţionaţi când situaţia economică se va îmbunătăţi, decât cei care au redus cheltuielile", spune Joanna Seddon, preşedintele Millward Brown Optimor - compania de audit care a realizat clasamentul.

Google se află, pentru al treilea an la rând, pe primul loc în topul BrandZ, cu o creştere de 16% faţă de anul trecut. Tot cu 16% a crescut şi valoarea estimată a mărcii Coca-Cola, în timp ce Microsoft a urcat cu 8%.

Topul BrandZ include cele mai valoroase 100 de mărci din lume, a căror valoare totală este estimată la 1.950 de miliarde de dolari, conform studiilor efectuate de cei de la Millward Brown.

Potrivit informaţiilor centralizate în acest clasament, cea mai mare creştere o are categoria operatorilor de telefonie mobilă (28%), urmată de băuturile răcoritoare, cafea, fast-food, bere şi produse de lux, în vreme ce scăderile cele mai importante se înregistrează la autoturisme (-22%) şi asigurări (-48%).


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri