Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Valeriu Argăseală: Nu suntem calificaţi chiar dacă avem un avans de două goluri

Wednesday, 22 July 2009, 10:25 Sursă: NewsIn

Steaua a ajuns deja la Budapesta, unde joi va susţine cea de-a doua manşă a meciul cu Ujpest din turul doi preliminar al Ligii Europa, ciocnindu-se pe Otopeni cu rivalii de la Dinamo, care plecau în Portugalia, pentru amicalul cu FC Porto.

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a declarat, pe aeroport, că partida trebuie tratată cu atenţie de jucătorii lui Bergodi, chiar dacă avantajul de două goluri luat în prima manşă poate părea unul suficient pentru calificarea în faza următoare a Ligii Europa.

"Am emoţii, încă nu suntem calificaţi, chiar dacă avem un avans de două goluri din tur. Ne aşteaptă un meci greu acolo, iar atmosfera din tribune va fi ostilă. Cu toate acestea, nu va fi niciun pericol pentru suporterii Stelei care vor face deplasarea la Budapesta. Chiar ieri am stabilit ultimele detalii cu Jandarmeria şi împreună cu forţele de ordine maghiare vom asigura protecţia fanilor noştri", a spus Argăseală, care a adăugat că 700 de suporteri din Bucureşti, dar şi din partea de Vest a ţării vor merge să asiste la returul cu Ujpest.

Din lotul deplasat de Steaua pentru returul cu Ujpest fac parte 19 jucători: Tătăruşanu, Zapata (portari); Goian, Ghionea, Baciu, P. Marin, Golanski, Ninu (fundaşi); Onicaş, Bicfalvi, Ionescu, Toja, Grzelak, Nicoliţă, Szekely, Ochiroşii (mijlocaşi); Stancu, Surdu, Bibişkov (atacanţi). Alături de delegaţia Stelei va face deplasarea la Budapesta şi secundul naţionalei României, Ştefan Iovan.

Altfel, oficialul stelist a afirmat că în urma discuţiilor cu staff-ul tehnic s-a stabilit că gruparea din Ghencea nu va mai efectua niciun transfer. În ceea ce priveşte situaţia jucătorilor accidentaţi, Argăseală a precizat: "Într-o lună şi jumătate Emeghara va fi apt de joc, iar în două luni ne vom putea baza şi pe serviciile lui Ovidiu Petre".

Steaua va juca joi, la Budapesta, de la ora 20:45, împotriva celor de la Ujpest, în manşa retur a turului 2 preliminar al Ligii Europa. În tur, roş-albaştrii s-au impus cu scorul de 2-0, prin reuşitele lui Romeo Surdu şi Bogdan Stancu.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri