Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Valeriu Argăseală: Dacă nu există condiţii egale, nu putem câştiga campionatul

Saturday, 07 March 2009, 16:33 Sursă: REALITATEA.NET

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a declarat că Lajos ar trebui suspendat cel puţin 10 etape în urma acestei maniere de arbitraj.

"Acest campionat nu se poate desfăşura aşa! Dacă nu există condiţii egale, nu putem câştiga campionatul. Degeaba ne dăm noi viaţa pe teren şi jucăm!  Chiar nu mai e nimic de spus, toate lucrurile sunt clare după meciul de la Mediaş. Au fost situaţii clare, pentru promovarea în categoria a patra la arbitraj! A fost penalty clar la henţul lui Moţi. Şi Izvoranu trebuia eliminat, la fel ca şi Malick. Nu ştiu cum pot să cataloghez acest arbitraj, dar acest campionat e compromis în cazul în care va continua în aceeaşi manieră", a declarat Valeriu Argăseală la GSP TV.

Argăseală a vorbit şi despre posibilitatea delegarii lui Tiberiu Lajos la meciul Steaua-Dinamo.

"Ar însemna că am juca fără arbitru! Eu sunt convins că va fi suspendat până la meciul Steaua-Dinamo, ca va lua vreo zece etape!", a mai spus Argăseală.

Şi preşedintele Braşovului, Dinu Gheorghe, a acuzat arbitrajul lui Lajos, spunând că acesta ar trebui reţinut de la delegări până la finalul campionatului.

"Am văzut şi eu cum a fost maniera de arbitraj a lui Tiberiu Lajos la acest meci. Vreau să spun doar asta: dacă domnul Dragomir susţinea că Sebastian Colţescu trebuia conmdamnat la moarte pentru că ne-a favorizat pe noi în meciul cu Gaz Metan, atunci Lajos ce ar trebui să păţească? Aş vrea să-l aud şi acum spunînd acelaşi lucru. Părerea mea este că domnul Gheorghe Constantin, şeful arbitrilor, trebuie să ia şi în privinţa  lui Lajos aceleaşi măsuri pe care le-a luat împotriva lui Colţescu. Noi am suferit foarte mult din pricina acelui meci, mă refer la arbitrajele ulterioare", a declarat Dinu Gheorghe la GSPTV.
Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri